Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenazesini almaya gittiler oysaki...

/ Kaynak: AA
Cenazesini almaya gittiler oysaki...

YAŞAM Haberleri  / AA

Tedavi gördüğü hastanede yaşam fonksiyonları duran hasta doktorların müdahalesiyle yaşama döndürüldü.

Rahatsızlanması sonrasında yakınları tarafından bilinci kapalı halde Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen Alaettin Akbulak'ın (45) yoğun bakım servisinde tedavisine başlandı. Yaşam fonksiyonları duran Akbulak, doktorların müdahalesi ve uğraşısı sonrasında tekrar yaşama döndürüldü.
Akbulak'ın yaşam fonksiyonlarının durduğunu öğrenen, yaşama geri döndürüldüğünden habersiz şekilde hastaneden ayrılan yakınları, durumu sosyal medya üzerindeki hesaplarından duyurdu. Daha sonra cenazeyi almak için hastaneye gelen yakınları, Akbulak'ın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü öğrenince sevinç duydu.
Bu gelişme karşısında sosyal paylaşım sitesinden, "Gece saat 01.30'da mucizevi bir haber ile hastaneye gittik. Hayata geri dönmüş, ama durumu hala kritikmiş" duyurusunu yapan yakınları, Akbulak'ın hayati tehlikeyi atlatması için yattığı servis önünde beklemeye başladı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...