Cinayet şüphelisi jandarmaya teslim oldu!

/ Kaynak: DHA
Cinayet şüphelisi jandarmaya teslim oldu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Samsun'da çıkan kavgada av tügeğiyle ateş ederek 27 yaşındaki Serkan Aslan'ı öldürdüğü iddia edilen Ekrem T. olayın ardından jandarmaya teslim oldu.

Olay dün akşam Samsun'un Bafra İlçesi'ne bağlı Dedeli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ekrem T. aralarında husumet olan evli ve 1 çocuk babası Serkan Aslan'ı cep telefonundan arayıp konuşmak için olay yerine çağırdı. Ekrem T. bir süre sonra yanına gelen Serkan Aslan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonucu park halindeki otomobilinden av tüfeğini alan şüpheli bir el ateş etti. Açılan ateş sonrası göğsüne isabet eden saçmayla ağır yaralanan Aslan, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Aranan şüpheli ise olayda kullandığı av tüfeğiyle birlikte bugün jandarmaya teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...