Siirt Valiliği'nden son dakika açıklaması!

/ Kaynak: İHA
Siirt Valiliği'nden son dakika açıklaması!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, terör örgütüne finans sağladığı, yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Siirt Valiliği, bugün sabah saatlerinde Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve İnsan Hakları Derneği (İHD) bürosuna yapılan baskınlara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, PKK/KCK silahlı terör örgütüne finans sağlayan, yardım ve yataklık yapan, terör örgütü propagandası yapan, terör örgütüne eleman temini içerisinde aktif olarak faaliyette bulunan kişilere yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişinin gözaltına alındığını bildirildi. Açıklamada, ikamet ve iş yerlerinde arama yapıldığı, adli makamların koordinesinde yürütülen operasyonda, arama yapılan yerler içerisinde DBP İl Başkanlığı ve İHD bürosunun da bulunduğu aktarıldı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...