HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Karısından dayak yiyince polise sığındı!

Kaynak: İHA
Karısından dayak yiyince polise sığındı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İsmail Solmaz, muhasebecilik yapan 15 yıllık eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla önce polise ardından da hastaneye başvurdu.

Alınan bilgiye göre, olay, Fatih'te 02 Ekim 2015'te sabah 08.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Beyazıt'ta ayakkabı atölyesi bulunan işadamı İlhan İsmail S, Nuruosmaniye'de bir kuyumcuda muhasebecilik yapan 15 yıllık eşi F.S'yi annesinin banka kartını kullanmaması için uyardı. Bunun üzerine başlayan tartışma karşılıklı atışmalara dönüştü. Bir anda sinirlerine hakim olamayan F.S, önce eline geçirdiği fön makinesiyle eşine saldırdı ardından tırnaklarıyla eşinin yüzünü ve boynunu çizdi.
OLANLARI HAZMEDEMEYEN KOCA SOLUĞU POLİS MERKEZİNDE ALDI
Kavgadan sonra işe giden İlhan İsmail S. yaşanan bu son darp olayını hazmedemeyince polis merkezine giderek eşinden şikayetçi oldu. Ardından hastaneye giden İsmail S, darp raporu aldı. İsmail S., yaşanan darp olayının ilk olmadığını ve artık hem çocuklarının hem de kendisinin psikolojik olarak etkilendiklerini belirterek, eşine boşanma davası açacağını söyledi.
“SADECE KADINLAR ŞİDDET GÖRMÜYOR, ERKEKLER DE GÖRÜYOR”
Olay gününü ve başından geçenleri anlatan İlhan İsmail S, “Olay her zaman aile içerisinde yaşanan tartışmalardan kaynaklanıyor. Görüyorsunuz zaten her tarafım tırnak izi, kolumda da şişlikler var. Rapor için hastaneye geldim. Saç kurutma makinesiyle vurdu. Demek ki dünyada sadece kadınlar şiddet görmüyor, erkekler de görüyor” dedi.
“15 YILLIK EVLİYİM VE BİR KERE OLSUN EŞİME EL KALDIRMADIM”
15 yıllık evli olduğunu ifade ederek şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu söyleyen İsmail S, “Ben artık bu insandan bir an önce kurtulmak istiyorum. Zaten bu durumu anlatabilecek kelime de bulamıyorum. Çünkü şiddetin her türlüsüne karşıyım. Allah'a şükür 15 yıllık evliyim ve bir kere olsun eşime el kaldırmadım. Allah'a havale ediyorum” diye konuştu.
“BUNU YAPAN KİMBİLİR YARIN NELER YAPAR!”
Eşinin kendisine fön makinesiyle darp ettiğini ileri süren İsmail S, “Fön makinesiyle vurdu, şu an dirseğim şiş. Paramparça dirseğim. Boynumun her tarafında tırnak izleri var. Şiddetin azı çoğu olmaz. Çünkü şiddet şiddettir. Bugün bunu yapan yarın kim bilir neler yapar” dedi.
“ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ELİNDEKİ ÇATALI BATIRDI”
Daha önce de eşinin koluna çatal batırdığını iddia eden İsmail S, “Daha önce de tartıştık. Hatta kahvaltı sırasında sözlü atışmalarımız oldu. Sinirlendi ve çocukların gözü önünde elindeki çatalı batırdı. Çoluğumuz çocuğumuz var dedik sustuk. Çocuklarımın sırf psikolojisi bozulmasın diye sesimi çıkarmadım ama artık benim psikolojim bozuldu. Artık çocuklarıma da kötü örnek olmaya başladı. Bunu asla kabul edemem. Ben her şeyimi kaybetmeye hazırım ama çocuklarımı asla kaybedemem” diye konuştu.
2 ÇOCUK ANNESİ EŞİNE BOŞANMA DAVASI AÇACAK
14 ve 5 yaşlarında 2 erkek çocuğu sahibi olduğunu ifade eden şiddet mağduru baba İlhan İsmail S, eşinden şikayetçi olduğunu ve boşanmak için adliyeye başvuracağını söyledi. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...