HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Düğüne günler kala damada şok!

Kaynak: DHA
Düğüne günler kala damada şok!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Amasya'da yaşayan Uysal Aslan, 20 bin lira başlık parasıyla getirdiği kızın, 7 Kasım'daki düğün öncesi 20 bin liralık takıları alıp kaçmasıyla şoke oldu.

Ailesiyle birlikte yaşadığı Amasya merkeze bağlı Direkli köyünde evlenme hayalleri kuran ancak köyde evlenecek kız bulamayan Uysal Aslan, Ağrı'dan 20 bin liralık başlık parası vererek getirdiği Fatma T. adındaki kızın "Kuaföre gidiyorum" diye ortadan kaybolmasının ardından yaptığı aramalar sonucu dolandırıldığını anlaması üzerine güvenlik güçlerine başvurduklarını söyledi.

Köyündeki bir su tesisinde çalıştığını ve aracı vasıtasıyla evlenme hayaliyle gittikleri Ağrı'da tanışıp evlenmeye karar verdikleri kızı alıp Amasya'ya döndüklerini anlatan Aslan, “20 bin lira başlık parası verdik. O gitti. Bilezik, takı, set, elbise aldık. Onlar da gitti” dedi.

Başlık parası, takılar, gelinlik ve elbiselere 40 bin lira harcadıklarını, odaya kurdukları mobilyalar ve düğün masraflarıyla birlikte zararlarının 60 bin lirayı bulduğunu vurgulayıp evleneceği kıza seslenen Aslan, “Fatma, benim paralarımı ver. Ben mahvoldum. Çok borçluyum” diye konuştu.

Geçici bir işte çalışan eşi Halil ile birlikte oğullarının mürüvvetini görmeyi istediklerini ancak başlarını büyük bir talihsizlik geldiğini, ayrıca 4 çocuğunun daha bulunduğunu anlatan anne Gülcihan Aslan da, oğlunun tablet bilgisayarını ve aldıkları telefonu bile götürdüğünü öne sürdüğü Fatma T.'den ve ailesinden şikayetçi olduklarını dile getirdi. 

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...