Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Silopi hendek ve barikatlardan arındırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
Silopi hendek ve barikatlardan arındırıldı

YAŞAM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Şırnak'ın Silopi ilçesi, "Şehit Polis Muhammet Onur" operasyonu ile terör örgütü PKK mensuplarınca açılan hendek ve barikatlardan arındırıldı, bazı evlerde tuzaklanan bombalar etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan "Şehit Polis Muhammet Onur" operasyonu sürüyor. 

Bu kapsamda güvenlik güçleri Barbaros, Şehit Harun Boy, Başak, Karşıyaka ve Cudi mahallelerinde arama tarama ve bomba imha çalışmaları gerçekleştirdi. İlçenin tamamı hendek ve barikatlardan arındıran güvenlik güçleri, boşaltılan bazı evlerde tespit ettiği tuzaklanmış bombaları da etkisiz hale getirdi.

Ayrıca vatandaşlara gıda yardımı yapıldı.

Şırnak Valiliği, 14 Aralık 2015'ten bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının yarından itibaren her gün 05.00-18.00 saatleri arasında kaldırıldığını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...