HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

14 yaşındaki Azad'dan 4 gündür haber yok

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
14 yaşındaki Azad'dan 4 gündür haber yok
Mardin, Kayıp Çocuk, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar dolayısıyla göç etmek zorunda kalıp Mardin'in Dargeçit ilçesine yerleşen Kartal ailesinin 14 yaşındaki oğulları Azad Kartal'dan 4 gündür haber alınamıyor.

Cizre’de yaklaşık iki aydır süren operasyonlar nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan Kartal ailesi, Mardin'in Dargeçit ilçesine yerleşti. Dargeçit ilçesi Bahçebaşı Mahallesi'nde ikamet eden Kartal ailesinin 14 yaşındaki oğulları Azat Kartal, 4 gün önce evden çıkıp bir daha geri dönmedi. Çocuklarının bulunması için Dargeçit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne haber veren aile destek istedi. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Azat Kartal'ın izine rastlanılmadı. Çocuklarının hayatından endişe eden aile, bir an evvel Azat Kartal'ın bulunması için yardım bekliyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından arama çalışmalarının sürdüğünü belirten aile fertleri, Azat Kartal'ı görenlerin kendilerine haber vermesini talep etti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...