Önce ağlattı sonra araba hediye etti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Önce ağlattı sonra araba hediye etti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’de, eşine araba alan Cesur Turgay, bu hediyeyi ilginç bir şakayla verdi.

Seyir halindeyken, arabadan inip yol kavgası ettiği bir diğer arabadaki kişilerle dövüşen Turgay, eşi kavgayı ayırmak istediğinde bunun bir şaka olduğunu, kavgaya neden olan arabayı aslında ona aldığını söyledi. Korkudan gözyaşı döken kadın, daha sonra şaşkınlıkla yeni arabasına bindi. 
İzmir’de eşine son model bir araba alan Cesur Turgay, eşini önce korkutup sonra sevindirmek isteyince aklına ilginç bir fikir geldi. Eşine aldığı arabayı arkadaşlarına veren ve sahte bir yol kavgası ile kendisi ile dövüşmelerini isteyen Turgay; eşi, oğlu ve yeğeni ile kendi aracına bindi. Yeğeninin cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde, önceden ayarladığı arkadaşları önce arabanın içinden Turgay ile tartışıyor, ardından aracı Turgay’ın aracının önüne çekiyor. Eşi ve yeğeninin “dur” ikazlarına aldırmadan arabasından inen Turgay, karşı taraftakilerle dövüşmeye başlıyor. Eş Merve Turgay, çığlıkla arabadan inerek kavgayı ayırmak isteyince gerçek su yüzüne çıkıyor. Kavgaya neden olan arabayı aslında kendisine alındığını öğrenen Merve Turgay, gözyaşları arasında yeni arabasına biniyor. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...