Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lüks villada uyuşturucu serası

Düzenleyen:
Lüks villada uyuşturucu serası

YAŞAM Haberleri

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sancaktepe’de Hint keneviri yetiştirmek için seraya çevrilen lüks villaya baskın düzenlendi. 130 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyon anı ise polis kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sancaktepe’de lüks bir villada yüksek miktarda Hint kenevirinin piyasaya sürüleceğini bilgisi üzerine harekete geçti. Başlatılan teknik ve fiziki takibin ardından lüks villaya düzenlenen operasyonda E.D isimli bir şüpheli gözaltına alındı.

LÜKS VİLLA HİNT KENEVİRİ SERASI ÇIKTI
Polis tarafından yapılan operasyonda, lüks villanın odalarının Hint keneviri yetiştirmek için seraya çevrildiğini görüldü. Adreste yapılan aramalarda ise kurutulmuş vaziyette satışa hazır 11 kilo 250 gram Hint keneviri bitki parçaları, saksılara ekili halde 299 adet toplamda 119 kilo 100 gram Hint keneviri ve Hint keneviri yetiştirmeye yarayan çok sayıda düzenek ele geçirilirken, operasyon anı ise kameraya yansıdı.

OPERASYON ANI KAMERADA
Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, ekiplerin adrese girdiği ve şüpheliyi gözaltına aldığı görülüyor. Adrese giren polis ekiplerinin yaptığı aramalar sırasında villanın bütün odalarında Hint kenevirinin yetiştirildiği dikkat çekiyor. Villanın çeşitli yerlerine zulalanan Hint kenevirlerini bulan polis ekiplerinin saksılarda yetiştirilen Hint kenevirlerini söktüğü görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...