Melisa'nın cesedi bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Melisa'nın cesedi bulundu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana’nın Saimbeyli İlçesi’nin Himmetli Mahallesi’nde Göksü Nehri’ne düşen kız kardeşleri bulmak için sabah saatlerinde arama çalışmasına başlayan Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sualtı polisleri, 7 yaşındaki Melisa Öksüz’ün cesedini buldu.

Adana’nın Saimbeyli İlçesi’nde dün oynamak için kenarına gittikleri Göksu Nehri’ne düşen 5 yaşındaki Şerife ile ablası 7 yaşındaki Melisa Öksüz’ü bulmak için sualtı polisi ve baraj ekibinin arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarına halk da destek veriyor. Himmetli Mahallesi’nde oturan Uğur ve Ahmet Öksüz çiftinin çocukları Şerife ile ablası Melisa Öksüz, dün saat 16.00 sıralarında arkadaşlarıyla evlerinin önünde Oyun oynarken kenarına gittikleri Göksu Nehri’ne düştü. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine hemen nehrin kenarına giden ve çocuklarından birinin suda sürüklendiğini gören baba Ahmet Öksüz, kurtarmak için suya atladı ancak başarılı olamadı.

Akıntıya kapılan Ahmet Öksüz de bir süre sürüklendikten sonra nehirden güçlükle çıkmayı başardı. İhbar üzerine olay yerine sualtı polisi ile sağlık ekipleri sevk edilirken, Himmetli Barajı’ndan bir ekip botla kardeşleri aramaya başladı. Barajın da kapakları açılarak nehrin su seviyesi düşürüldü.

Arama çalışmaları devam ederken çocuklardan su yüzeyinde görüldü ancak kısa bir süre sonra akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Tüm arama çalışmalarına rağmen Şerife ile ablası Melisa bulunamadı ve saat 21.30 arama çalışmalarına ara verildi. Arama çalışmaları Sabah saatlerinde yeniden başlatıldı.

MELİSA'NIN CESEDİ BULUNDU
Adana’nın Saimbeyli İlçesi’nin Himmetli Mahallesi’nde Göksü Nehri’ne düşen kız kardeşleri bulmak için sabah saatlerinde arama çalışmasına başlayan Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sualtı polisleri, 7 yaşındaki Melisa Öksüz’ün cesedini buldu. Düştüğü yerin 2 kilometre ilerisinde bulunan Melisa’nın cesedini polisin kucağında gören baba Ahmet Öksüz ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Melisa’nın cansız bedeni, olay yerinde bekleyen ambulansa taşınırken, kardeşi 5 yaşındaki Şerife’yi arama çalışmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...