HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sığınma evinde korkunç olay! 2 yaşındaki çocuğu...

Düzenleyen: /
Sığınma evinde korkunç olay! 2 yaşındaki çocuğu...
Sığınma Evi, Çocuk, Haber

YAŞAM Haberleri

Yetiştirme yurdunda büyüyen 25 yaşındaki Ö.D.’nin 2 yaşındaki kızı sığınma evinde esrarengiz bir şekilde bitkisel hayata girdi. Kimse ne olduğunu anlamadı. Genç kadının şikâyeti üzerine savcılık harekete geçti

Anne-babasını kazada kaybeden Ö.D. çocukluğunu yuvada, gençliğini yetiştirme yurdunda geçirdi. Ardından M.D. ile evlendi, bir işkadını çifte sahip çıkıp evini verdi. Ö.D. de yetiştirme yurdunda kalan genç bir kızı yanına aldı.Gazete Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre hamile olan Ö.D., eşinin evine aldığı kızla birlikte olduğunu öğrendi. Boşanma davası sürerken doğum yapan genç kadın, çocuğu vermeyi reddettiği eşi tehdit edince bu defa sığınma evine yerleştirildi.

‘YASTIKLA BOĞDULAR’ 
Ö.D., 16 Nisan 2016’da kızı Derya’yı, sığınma evinde kalan İ.B.’ye bırakarak Halk eğitim Merkezi’nde açılan kursa gitti. O kurstayken minik Derya’nın kalbi durdu. Hastanede hayata döndürülen küçük çocuk, beyni uzun süre oksijensiz kaldığı için bitkisel hayata girdi. Kızının başına ne geldiğini öğrenmeye çalışan Ö.D., aldığı cevaplar karşısında tatmin olmadı. Ö.D. polise “Kızımı yastıkla boğdular, dövdüler” şeklinde ifade verdi. Minik Derya’ya teşhis konulamadığını belirten Ö.D.’nin ifadesinin ardından harekete geçen savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...