HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yeni hafta buz gibi geçecek! Kar altındaki İstanbul -6 hissedecek

Düzenleyen: /
Yeni hafta buz gibi geçecek! Kar altındaki İstanbul -6 hissedecek
İstanbul, Türkiye, Hava Durumu, Meteoroloji, Haber

YAŞAM Haberleri

Tüm yurdu etkisi altına alacak soğuk hava, Ege ve Akdeniz kıyıları dışında tüm bölgelere kar yağışı getirecek. İstanbul ve İzmir'de hissedilen sıcaklık -6'ya kadar düşecek.

Türkiye, yeni haftada buz tutacak. Salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacak sıcaklıklar, neredeyse tüm bölgelerde kar yağışını beraberinde getirecek.

İstanbul'da Salı günü karla karışık yağmur görülecek, Çarşamba kentte kar yağışı var. Perşembe ara verecek yağış Cuma günü yeniden etkisini gösterecek. Hafta içinde kentte gece hissedilen sıcaklığın -6 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji, kar yağışının kuzey, iç ve doğu kesimlerde yer yer yoğun olacağını bildiriyor. Soğuk hava hafta sonuna kadar yurdu terk etmeyecek.Hafta ortasında Ege ve Akdeniz kıyıları dışında tüm Türkiye kar yağışı alacak. Meteoroloji'nin verilerine göre, başkent Ankara'da Salı ve Çarşamba günü kar yağışı var. Gece sıcaklıkları -10 dereceye kadar düşecek.İzmir'de ise kar yağışı görülmese de hava oldukça soğuk. Yeni haftada geceleri -3'e kadar düşecek sıcaklıklar, -6 derece hissedilecek.

Milliyet

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...