Survivor Kim Elendi TIKLA / ÖĞREN Merve Aydın mı Serenay mı adaya veda etti

Survivor Kim Elendi TIKLA / ÖĞREN Merve Aydın mı Serenay mı adaya veda etti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor All Star kim elendi belli oldu ve bu hafta survivor'a veda eden isim Ünlüler takımından Serenay Aktaş oldu. Survivor Serenay kimdir

Survivor kim elendi bu akşam belli olacak. Dokunulmazlık oyunu oynandı. Konseyde Ünlüler ve Gönüllüler takımından bir kişi gidecek. Adaya kim veda edecek büyük merak konusu. Survivorda Sms Sıralaması nasıl, acunn.com'dan sıralama detaylarını öğrenmeniz mümkün. nbsp;Survivor All star'ın yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu farklı bir şekilde kaybeden Ünlüler takımı aralarından bir arkadaşının ismini yazmak zorunda kaldı. Konsey öncesi yapılan konseyler sonucunda Merve Aydın isminin çıkacağı kesinlikle belliydi.

Stresli geçen ada konseyi sonucu adaya veda eden isim oldu. 15 haziran survivorda elenen isim herkesi şok etti. Acun ılıcalı açıkladı. ve Survivor'a bu hafta veda eden yarışmacı ünlüler takımından Serenay oldu. Survivor Serenay Aktaş kimdir. Bundan sonra adada neler yaşanacak merak konusu. Serenay'ı yazmasıyla tepki gösterdiği Doğukan'la hakan konuşacak mı adada durumlar nasıl ilerleyecek hepsini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ? TV8 CANLI İZLE nbsp;

Survivor da ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyunu kazanan takım Ünlüler oldu. İlk konseyde Doğukan'ın Serenay'ı yazması adayı karıştırdı Hakan ve Serenay Doğukan'a karşı cephe aldı survivorda kim elenecek merak konusu konseyde gönüllüler takımından kimin ismi yazılacak. Survivor all star da bu hafta kim elendi açıklanır açıklanmaz sonuçları sitemizden öğrenebilirsiniz

İsmi yazıldığı için bir hayli şaşkın olana Serenay, "Gerçekten çok şaşırdım hiç beklemiyordum. Doğukandan bunu hiç beklemiyordum. Bu konseyde beklemiyordum. Bir önceki Survivor'ım da bunun gibi bir şey yüzünden gittim. Gerçekten kimseye güvenim kalmayacak. Bir kere daha bunu kaldırabileceğimi düşünmüyordum. Burada kalmak istemiyorum. Gidersemde çok güzel bir ders çıkartacağım burdan. Ama Allah çok büyük. Artık dahada çok kalmak istiyorum, o kupaya inadına daha çok yaklaşmak istiyorum. Ama diyecek hiçbir şey bulamıyorum şuan. Biraz daha sakinleşeceğim ama hakkımda hayırlısıysa o olsun." dedi.

Doğukan'a kararından dolayı oldukça sinirlenen Hakan ise "Ben şuna çok şaşırdım. Bizim yarın oyunumuz var. Oyunu kazanırsak, onun karşısına iki aday çıkartacağız. Biz bugün sen demedin mi, yarın kaybedersek ne yapacağız diye? Ben dedimki senin kişiliğine ve bu 115 güne yakışır bir şekilde yapmak istiyorum dedin. Öyle bir strateji belirledin ki rakiplerin şimdi sana bir taraflarıyla gülüyordur" ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Survivor'dan ayrılan Anıl Tetik adada neler yaşadı

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star yarışmasından elenen Anıl, neden elendiğini ve adada yaşadıklarını anlattı.Ayağım sakatlandıktan sonra zor zamanlar yaşadım. Survivor All Star zaten zor bir yarış bu yarışta ayağım kırılınca daha çok zorlandım. Arkadaşlarım oyuna gittiği zaman adada tek kaldım ve hep düşündüm kimi zaman bu zorluklardan dolayı pes etsem mi etmesem mi diye düşündüm.Ama ben orada ailemin bana öğrettiklerini yaptım. Zorlukların üstesinden geleceğimi düşündüm. Aileme verdiğim sözü tutmak istedim.

Ayağım sakatlanmadan önce çok iyi yarışıyordum. Sakatlandıktan sonra 6 hafta boyunca yattım ve bu dinlenme bana yaramadı ayak kırılması, bağların kopması çok sıkıntılı bir süreçti. Ayağım kırılmasaydı belki elenmezdim.Merve bana performansımın düştüğünü çoğu zaman söyledi. Bu beni üzmüyordu. Çünkü benim iyiliğimi istiyordu. Benim kötü taraflarımı da iyi taraflarımı da görmemi istiyordu.

Ben gittikten sonra Merve orada yalnız kaldı. Hakan tarafı onun üzerine gelecektir ama o yine de savaşına devam edecektir.Benim ismimin çıkması sadece performansımdan dolayı performansım da ayağım kırıldıktan sonra düştü. Performansımın yüksek olmasını isterdim ayağım kırılmasaydı finale giderdim.

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı için toplanan ada konseyinde Doğukan şoku yaşandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre Merve ya da Seranay elenecek.Survivor All Star adası dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımının ada konseyindeki oylamasıyla çalkalandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre elenecek ilk adaylar belli oldu. Merve Aydın ismi bekleniyordu ama asıl şoku Doğukan Manço , Seranay Aktaş'ın adını yazarak yaşattı. nbsp;

Survivor All Star'ın asabi çocuğu 15 haftadır Dominik'teydi. Elendi ve ayağının tozuyla bizimle buluştu. Hakan ile ne derdi olduğunu, 'İkiyüzlü' olarak tanımladığı Hasan'ı ve "Yönlendirmelere açık" dediği Doğukan'ı anlattı.

Survivor'da en tahammül edemediğiniz isim kimdi?

Hakan. Hiçbirimiz onu sevmedik. Kendi takımı da sevmedi. nbsp;

Neden?

Anlaşılacak bir adam değil. İkiyüzlü ve herkesin arkasından konuşuyor. İnsanları birbirine düşürmeye çalışıp ve tahrik eden bir karakteri var. Bunu da herkes gördü. Bence o bir patates!

'Patates' derken ne kastediyorsunuz? nbsp;

Performansı olmayan, patates çuvalı gibi biri. Benim için de hep öyle kalacak. Patatese tepki gösteren olduysa onlardan özür diliyorum ama Hakan'dan özür dilemedim ve dilemeyeceğim. Bir de Hakan'a kafa atma mevzunuz var... Bu hareketinizden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?

Ben ona kafa atmadım. Dümdüz hızlı şekilde yürüdüm, o da bana aynı şekilde yürüdü ve önümden çekilmedi. Sonra bayrakların arkasına geçip kafa atarak alnında kırmızılık yaptı. Ama kameralar yakalayamadı. Sorunun cevabına gelirsek Hakan'a yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım.

O adadaki en sakin isim Hasan... Onunla da tartıştınız...

O bana iki yüzlü geldi. Onun yaptığı hatalar yüzünden ödül yarışmalarını kaybettik.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...