TRT Spor 2 Frekansı Bilgileri! TRT Spor 2 nasıl izlerim? TRT Spor 2 frekans ayarları nasıl yapılır? (TRT Spor 2 Yayına Başladı Mı)

Düzenleyen:
TRT Spor 2 Frekansı Bilgileri!  TRT Spor 2 nasıl izlerim? TRT Spor 2 frekans ayarları nasıl yapılır? (TRT Spor 2 Yayına Başladı Mı)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TRT Spor 2 frekans bilgileri, TRT Spor 2 uydu ayarları, TRT Spor 2 kanalı türksat ayarlamaları nasıl yapılır gibi konular merak ediliyor. TRT Spor, yeni kanalı TRT Spor 2 ile bielikte daha geniş bir yayın akışı sunmayı ve sporseverlerin bütün spor branşlarından müsabakalara ulaşabilmesini hedefliyor. TRT Spor 2'de yayınlanacak olan karşılaşmaları izlemek isteyenler, televizyonlarına TRT Spor 2'yi nasıl ayarlayacaklarını araştırıyorlar. İşte detaylar...

TRT Spor 2 yayın hayatına başladı! TRT'nin birçok kanalı ile geniş yelpazade sunduğu yayın hizmetine bir yenisi daha ekleniyor. TRT Spor ile birlikte TRT Spor 2, spor gündemine dair gelişmeleri ve canlı müsabakalarını ekrana getirmek için yayın hayatına başlıyor. Peki TRT Spor 2 frekans bilgileri, TRT Spor 2 frekans ayarları, TRT Spor 2 canlı gibi araştırılan detaylara dair ayrıntılar neler? 

TRT SPOR 2 FREKANS BİLGİLERİ! TRT SPOR 2 TÜRKSAT'TAN NASIL İZLENİR?

Uydu: Türksat 4A 42'
Frekans: 11958
Symbol Oranı: 27.500
FEC: 5/6
Polarizasyon: Vertical (Dikey)

TRT SPOR 2 FREKANS AYARLARI NASIL YAPILIR?

TRT Spor 2 kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden 'Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. 'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 11958 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Vertical Dikey' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '27.500' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

TRT SPOR 2 HANGİ PLATFORMLARDA VAR?

TRT Spor 2 şu anlık sadece Türksatta yayın hayatına geçecek ilerleyen günlerde gelişmler oldukça platform bilgileri verilecektir.

TRT SPOR 2 ÜCRETLİ Mİ?

TRT Spor 2, diğer TRT kanalları gibi şifresiz ve ek ücret olmadan sporseverlerle buluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...