Survivor ödülü ne kadar? Survivor birincisi ne kazandı? (Survivor 2020 şampiyonluk ödülü kaç para, lira? )

Düzenleyen:
Survivor ödülü ne kadar? Survivor birincisi ne kazandı? (Survivor 2020 şampiyonluk ödülü kaç para, lira? )

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor ödülü ne kadar, Survivor 2020 şampiyonluk ödülü ne? TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor 2020, 14 Temmuz akşamı Galataport'tan yapılan canlı yayınla şampiyonunu belirledi! Finale kalan isimler Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı olmuştu. Şampiyonluk ipini göğüsleyen isim ise Cemal Can Canseven oldu. Survivor şampiyonu kaç para kazanacak, Survivor büyük ödülü ne kadar merak ediliyor. Büyük SMS oylaması sonrası şampiyon olan isim ne kazandı? İşte merak edilenler

Survivor 2020'de final heyecanı yaşandı, büyük heyecan sona erdi! Ekranların son dönemde en çok izlenen ve gündemden düşmeyen programında sona gelindi! Yaklaşık 5 aydır mücadele eden isimlerden finale çıkanlar canlı yayında belli olmuş, yine canlı yayında yapılan SMS oylaması ile şampiyon belirlenmişti. Finale çıkan Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı arasında geçen kıyasıya rekabetin ardından kazanan isim belli oldu! Yarışmaya gönüllüler takımı ile katılan Cemal Can, Survivor 2020'nin galibi oldu. Peki Cemal Can ne ödül kazandı? Cemal Can'ın ödülü ne oldu? İşte Survivor 2020 ödülü...

SURVIVOR BİRİNCİSİNİN ÖDÜLÜ NE? SURVİVOR BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

Koronavirüs önlemleri kapsamında setlerin ara vermesiyle birlitke haftanın yedi günü yayınlanan Survivor bu sene tüm Türkiye'yi ekran başına kilitlemişti. Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin ödülü ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı ancak geçen sene şampiyon olan isim 500 bin liralık ödülün sahibi olmuştu. Bu sene de aynı ödülün verilmesi bekleniyor.

SURVİVOR ARABA ÖDÜLLERİNİ KİMLER KAZANDI?

Survivor 2020'de oynanan iki oyunda ödül olarak araba verileceği açıklanmıştı. İlk oyunda bir kazanan erkeklerden, bir kazanan da kadınlardan belirlenmiş ve toplam 2 araba verilmişti. Erkeklerde kazanan Mert, kadınlarda ise Elif olmuştu. Oynanan ikinci oyunda ise kazanan yine Elif oldu ve Elif Survivor 2020'de 2 adet arabaya sahip olmuş oldu.

SURVİVOR FİNALİNE KALAN İSİMLER KİMLER OLDU?

Survivor 2020 14 Temmuz akşamı Galataport'ta yapılacak büyük final ile ekranlara veda edecek ve kazanan belli olacak. Aylardır Dominik'te mücadele eden 3 isim İstanbul'daki finale geldi. Bu isimler Yasin Obuz, Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven oldu. 13 Temmuz akşamı yapılan SMS oylaması sonucu bir isim yarı finalde elendi ve büyük finale kalan iki isim belli oldu. Survivor 2020 finalistleri Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven oldu, Yasin Obuz Survivor macerasını 3. olarak tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...