Kars yazdan kışa geçti: Sonbaharda kar manzarası

Düzenleyen:
Kars yazdan kışa geçti: Sonbaharda kar manzarası

YAŞAM Haberleri

Doğu Anadolu Bölgesi'nin soğuk iklimli ili Kars, Eylül ayında beyaz gelinliğini giydi.

Kars, yaz aylarının bitmesinin ardından sonbahar mevsimini yaşamadan kış havasına büründü. Kentte kar manzaraları özellikle yükseltisi fazla olan yerlerde kendini gösterdi. Kar yağışının yanı sıra, yağmurla karışık dolu yağıları da vatandaşlara zor anlar yaşattı. 

KARS BEYAZ GELİNLİĞİNİ GİYDİ
İlçede akşam saatlerinde sağanakla birlikte etkili olan dolu sürücülere zor anlar yaşatırken, yağışa aniden yakalanan vatandaşlarda iş yerlerine sığındı.

Dolu yağışı sonrası beyaza bürünen arazilerde kışı aratmayan manzaralar oluştu. Soğuksu piknik alanındaki bazı vatandaşlar ise dolu ile kar topu oynadı.

Kars yazdan kışa geçti: Sonbaharda kar manzarasıYoğun dolu yağışı, kenti beyaza bürüdü.

"KIŞ GELMEDEN KAR TOPU OYNAMANIN KEYFİNİ YAŞADIK"
Çocuklardan Hasan Hacıoğulları, AA muhabirine, kış manzaralarını anımsatan görüntüler ortaya çıktığını ifade ederek,"Yağmur yağdı, sonra doluya çevirdi, her yer bembeyaz oldu. Kış gelmeden kar topu oynamanın keyfini yaşadık." dedi.

Kars yazdan kışa geçti: Sonbaharda kar manzarasıİlçeye 5 kilometre uzaklıktaki 2 bin 350 rakımlı Hamamlı köyü de beyaz örtüye büründü, ardından çıkan gökkuşağı ise güzel görüntü oluşturdu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...