Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan şahıs Kıbrıs’ta yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan şahıs Kıbrıs’ta yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ağrı’da 2017 yılında 21 kişiyi öldürdükten sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde olduğu belirlenen ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan şahıs yakalandı.

Ağrı’da 31 Temmuz 2017 tarihinde C.A. isimli kişiyi araçla takip ederek arabasına silahla saldırarak ölmesine sebep olan E.E. araçta bulunan C.Ö. kayıplara karıştı. Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu 4 yıldır kayıp olan E.E.’nin Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde olduğu tespit edildi.

INTERPOL KIRMIZI BÜLTENLE ARAMA KARARI ÇIKARTTI

E.E. için Interpol kırmızı bültenle arama kararı çıkartarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki polislerle yapılan çalışmalar sonucunda E.E, Gazimağusa’da yakalandı. 21 Ekim tarihinde Interpol aracılığıyla İstanbul’a getirilen E.E, İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca "Tasarlayarak kasten adam öldürme suçundan" tutuklanarak Bakırköy Metris Cezaevine gönderildi.  Firari olan C.Ö’nün yakalanması için ise çalışmaların devam ettiği bildirildi.

  

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...