Çıbanın başı Soner Yalçın

A -
A +
Suç örgütü konumundaki Odatv’nin com.tr ve diğer hesapları da BTK tarafından kapatıldı. Olması gereken buydu. Unutulmasın, Odatv asla normal bir site değildir. Tamamen yerli ve millî insanları hedef alan bir yapıdır. 
Bugüne kadar başta Başkanımız Erdoğan olmak üzere Süleyman Soylu, Hakan Fidan, Hulûsi Akar, Berat Albayrak ve diğer vatan için mücadele eden herkesi hedef alan Odatv suç örgütü FETÖ, PKK, DHKP-C’yi bitirmek için var gücüyle uğraşanları itibarsızlaştırma operasyonları yapmıştır.
Odatv çetesinin bir ayağı MOSSAD’dır. Özellikle MİT’le ilgili algı haberlerinin kaynağı orasıdır. İki sene önce 14 Şubat 2018’de "Devletimizin ve milletimizin birliğine düşman olanlar bedelini ödeyecek” başlıklı bir yazı yazmıştım ve şöyle demiştim:
“Hakan Fidan, değerli teşkilatımızın başına geldiğinden beri Sayın Müsteşarımız hakkında İsrail’in emriyle onlarca iftira haber yaptığı malum biridir. Tüm bu yaptıklarınız yanınıza kâr mı kalacak sanıyordunuz? Soner Yalçın, Osman Kavala tutuklandığı an tabanları yağlayıp korkuyla ülkeyi terk ettiğini de bu DEVLET iyi biliyor...” 
Aynı yazıda Osman Kavala ile Soner Yalçın’ın ilişkisini de yazmıştım: 
“Ne kadar çırpınırsanız çırpının istihbarat ve güvenlik güçlerimizin elindeki somut kanıtlar (HTS, SMS, WhatsApp, FaceTime) değişmeyecektir. Bu kanıtlar savcılığımızın elindedir. Zaten bana Yalçın’ın Osman Kavala ile irtibat ve iltisakını aktaran da kıymetli güvenlik bürokratlarımızdır. Hem FETÖ'yü hem PKK’yı bitiren kahraman DEVLET adamlarımızdır bunlar..."
Odatv deyince iki Barış zavallıdan başka bir şey değildir. Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, Soner Yalçın’ın emriyle hareket ederler. Çıbanın başı Soner Yalçın’dır. MİT şehidimizin soruşturması mutlaka ona uzanacaktır. 
Kaldı ki İsrail aparatı Soner Yalçın’ın en büyük suçlarından biri 17-25 Aralık’ta FETÖ’yle iş tutması ve FETÖ’nün kurdurduğu Karşı gazetesiyle ortaklık yapmasıdır. Barış Terkoğlu 17 Aralık’ın FETÖ’cü Savcısı Celal Kara’yı aklayan haberler yapmıştır Karşı gazetesinde. Mesela 18 Mart 2014 tarihli Karşı gazetesinde “17 Aralık Savcısı: Yargılanacaklar” manşeti atmışlardır. Gene Karşı gazetesinde “MİT’le ilgili dosyayı bize Cemaat verdi” diye yazan Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu’ydu. 
Gezi’ye girmiyorum bile. Zaten orada Kavala-Soner ilişkisi nettir. Yani iki Barış’ı ve Odatv’yi bu işlere sokan Soner Yalçın’dır. Çıbanın başı Soner Yalçın’dır. 
Onlarca, yüzlerce örnek verilebilir. Hem Gezi kalkışmasını hem 17-25 Aralık darbesini destekledikleri hem MİT şehidimizi deşifre ettikleri için hukuk, Odatv suç örgütüne hesap soracak. Her şey yeni başlıyor.
 
 

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.