İşte o kadar!

A -
A +
2011 yılında Esad'ın zulmünden kaçan yüz binlerce Suriyeliye sınırları açtığımız zaman zamanın AK Parti yönetimi hakkında olmadık suçlamalarda bulunanlar (-ki bunların başında CHP geliyor) bugün gelinen noktayı gördükten sonra utançtan mosmor kesilmeleri lazım. Ama hiç üzerlerine alınmıyorlar. Kılıçdaroğlu hâlâ Türkiye'nin Suriye politikası yanlış, göçmenleri geri gönderelim, diyor. Bu ne kadar ucuz bir politika.. Avrupa Birliği son 9 ayda 710 bin mülteci kapılarına dayanınca pes etti, "Türkiye'ye bu sığınmacıları tut, dile benden ne dilersen" dedi.. Brüksel'deki zirvede kabul edilen eylem planına göre, ilk hamlede 3 milyar euro mali yardım yapılacak. Vizeler kaldırılacak AB müzakerelerinde "enerji", "ekonomik ve parasal politika, "dışişleri, güvenlik ve savunma politikası", "eğitim ve kültür", "yargı ve temel haklar" ve "adalet, özgürlük ve güvenlik" başlıkları açılacak. Eskiden olduğu gibi Türkiye, AB zirvelerine davet edilecek ve güvenli ülke listesine alınacak.

Almanya Başbakanı Merkel'in Ankara'ya yarın yapacağı ziyarette son nokta konulacak. Sığınmacı krizi, Suriye ile ikili ilişkilerin düzenlenmesi ve terörle ortak mücadele konularında kesin anlaşmaya varılacak. Özellikle terör konusunda bizim yanımızda yer almasıyla PKK'nın Almanya kapısı kapanacak. Bu gelişmenin altyapısını iki hafta önce Brüksel'e yaptığı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırladı. Büyük pazarlıklar sonucu bu noktaya gelindi.. Yıllardır bize sırtını dönen AB ülkeleri, soruna kalıcı çözüm için Türkiye'nin yardımını hayati görüyor. Karşılık beklemeden yaptığımız büyük insani yardım ile hem çok büyük sevap kazandık, hem hayal bile edemeyeceğimiz nimetlere kavuştuk. Vatanını ölüm korkusuyla terk etmiş, çoluk çocuk ana-baba perişan vaziyette sınıra gelenleri geri çevirmeyerek onlara babalık yaptık. Bütün dünya şimdi bizi alkışlıyor. Bu gurur Türkiye nezdinde AK Partiye ait. Vatandaş 1 Kasım seçimlerinde ülkesinin bayrağını Avrupa'da dalgalandıranları unutmayacaktır.

Türkiye'ye yurt dışından doğrudan sermaye akımı başladı. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senetleri ve tahvillerini gözü kapalı satın almaya başladı. 5 yıllık risk primi 318'den 269 düzeyine geriledi. Türk lirası değer kazanıyor. Para babaları emin olmadıkları ülkeye gelmez.. Seçim sonuçlarını gördüler AK Parti iktidarını satın almaya başladılar. Bakmayın siz kamuoyu anketlerinde bıçak sırtı çıkan rakamlara.. %18'lik kararsız bir kitle var. Ve bunlar seçime 1 hafta kala renklerini seçerler.. Teröristlerin temizlenmesini sağlayan, ülkeye büyük itibar kazandıran AK Parti tek başına iktidara gelecek, hiç endişeniz olmasın.. Türk halkı akıllıdır, ileri görüşlüdür, basiretlidir, hamiyetperverdir ve vefakârdır. 1 oy bile çok büyük değer taşıyor.. Huzuru bozanlarla, teröre destek verenlerle, muhalefette doğup ölenlerle sonuna kadar mücadele etmek her Türk vatandaşının boynunun borcudur. Ne kadar? İşte o kadar!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.