Herkes Trabzon’u sahneye çağırıyor

A -
A +

> Eski bir Süper Lig topçusuna sordum, “Maça çıkarken eski başkanın vefat haberi futbolcuyu nasıl etkiler?” Cevabı, “Babası bile ölse, çime ayak basınca unutur, doksan dakikalığına.”

> Tuhaf bir kadro tercihi vardı Galatasaray’ın… Marsilya maçında kim iyi oynadıysa kenardaydı; Kerem, Morutan, Feghouli, Cicaldau… Tercih edilenlerden Barış Alper bol miktarda pas hatası yaparken, Emre ve Diagne sahada yoktu. Dolayısıyla Galatasaray’ın ön tarafta topla en az oynadığı maçı oluyordu Malatya’da… Vardır Terim’in bir bildiği…

> Yedlin, sol tarafı otobana çeviren Fransız oyuncu Mounir karşısında çaresiz kaldı. Diagne, başta Sadık olmak üzere Malatya defansının içinde eridi.

> Terim’in olmadığı ama horozun çok olduğu yerde sabah olmadı. Kenardaki her kafadan bir ses çıkıyordu; Ümit Davala, Necati Ateş ve Selçuk İnan’dan…

> İkinci yarıda Marsilya maçının yıldızlarını bir bir sahaya sürdü Galatasaray. Önce Kerem ve Cicaldau… Sonra Feghouli… Nispeten ön bölgede hareketlendi misafir ekip. Diagne, Cicaldau, Kerem ve Halil’in birer mutlak gol vuruşunu Ertaç çeldi, gecenin kahramanı oldu.

> Malatyaspor Tetteh’in yokluğunda gol bölgelerinde çok etkili olmasa da Galatasaray karşısında “sağlam” durdu. Şumudica’nın inadı takıma yansımıştı. Sadık Çiftpınar bu performansı ile Fenerbahçe’den teklif alır mı? :)

> Bu arada hakem Karaoğlan’ı ofsayt kurtardı; Diagne’nin Sadık’a yaptığı faul sonrası ağlara giden topa gol dedi, neyse ki bayrak havadaydı. Fenerbahçe maçında VAR’ın yaptığını yaptı Alpaslan Dedeş…

> Bu sonuç Malatyaspor’dan çok, Türkiye’nin farklı yerlerinde başkalarını sevindirdi. Ula uşağum kim onlar?

MAÇIN ADAMI: Ertaç Özbir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.