Bozdağ o iddiaları yalanladı

Bozdağ o iddiaları yalanladı

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Kilis'teki İHH deposuna baskın düzenleyen polisler hakkında soruşturma açıldığı iddialarını yalanladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bugün gerçekleştirilen El Kaide operasyonu çerçevesinde Kilis'teki İHH deposuna baskın düzenleyen polisler hakkında soruşturma açıldığı iddialarını yalanladı ve 'Asparagas bir bilgidir' dedi. Bir gazetecinin nbsp;'Kilis'te yürütülen bir operasyonda polisler hakkında soruşturma açıldığı ve Adalet Bakanlığı'nın 2 savcı görevlendirildiği iddialarını sorması üzerine Bozdağ, "Ben devam eden soruşturmalarla ilgili bir şey söylemem doğru değil. Polislerle ilgili kısım hakkında bir bilgim yok. Adalet Bakanlığı'nın herhangi bir yere savcı görevlendirilmesi gibi bir yetkisi, ne de bir görevi vardır. Asparagas bir bilgidir." diye cevapladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...