Sony Xperia Z1'ler bükülüyor!

Sony Xperia Z1'ler bükülüyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

. Sony Xperia Z1 kullanıcıları, metal kasalı akıllı telefonlarının sebepsiz yere eğildiğini söyleyerek eğilen Xperia Z1'in görüntülerini yayınladılar.

Sony, Samsung ve LG gibi esnek ekranlı bir akıllı telefon piyasaya sürmedi ancak, görünüşe göre Sony'nin son amiral gemisi Xperia Z1'in esnek ekranlı akıllı telefonlardan pekte farkı yok. Sony Xperia Z1 kullanıcıları, metal kasalı akıllı telefonlarının sebepsiz yere eğildiğini söyleyerek eğilen Xperia Z1'in görüntülerini yayınladılar. Bu eğilmelerin sebebi arka cebe konulan Xperia Z1'in üstüne oturmak olabilir ancak, kullanıcılar böyle bir şey olmadığını iddia ediyor ve bu durumu kanıtlamanın hiçbir yolu yok. Başka bir neden de kablosuz şarj dock üzerinde uzun süre bırakılan Xperia Z1'in fazla ısınmadan dolayı eğilmiş olabilir. (TeknolojiOku)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...