Samsung Galaxy S3 kullanıcılarına Android 4.3 müjdesi

Samsung Galaxy S3 kullanıcılarına Android 4.3 müjdesi

TEKNOLOJİ Haberleri

Sammobile tarafından yayınlanan listede Türkiye'de Galaxy S3 kullanıcıları için Android 4.3 güncellemesi tarihi 21 Ocak olarak gözüküyor.

Geçtiğimiz 2013 yılı içerisinde Samsung'un Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesini sunmasına ve sonrasında sunuculardan kaldırılmasına şahit olmuştuk.Güncellemeyi geri çekme sebebi olarak bazı sorunların cihazlarda baş göstermesi sonucunda alındığı söylenmişti. Samsung, Galaxy S III için Android 4.3 güncellemesini dün itibarı ile kaldığı yerden devam ettirdi. Türkiye'ye gelmesini heyecanla bekleyen S3 kullanıcıları için sevindirici haber Sammobile cephesinden geldi. Yayınlanan listede Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesinin Türkiyeye geliş tarihi 21 Ocak olarak belirtilmiş. Ayrıca tüm ülkeleri ait güncelleme tarihleri listede mevcut. Peki Android 4.3 güncellemesi Galaxy S3'e ne gibi özellikler getirecek?


ANDROID 4.3 GÜNCELLEMESİ VE DEĞİŞİKLİKLER


TRIM desteği (cihazı çok daha hızlı yapar) nbsp;
Galaxy S4 teması
Yeni Samsung Klavye nbsp;
GPU sürücüleri
Yeni Kilit ekranı: Çoklu Widget'lar, dalgalanma etkisi geliştirmeleri
Yeni Ekran modları
Daydream nbsp;
Sürüş modu
Actionable bildirimleri nbsp;
Move-to-SD-kart özelliği nbsp;
Yeni Kamera modu
Bildirim Merkezine yeni eklemeler
Tamamen yenilenen UI (Sekmeli arayüz - Aynen Galaxy S4'deki gibi) nbsp;
Sesli kontrol uygulaması ( Galaxy S4 özelliği)
Tam ekran uyumlu Samsung uygulamaları
Galaxy S4 de olduğu gibi yeni S-Voice


Özellikler kısaca böyle sıralanıyor. Yeni yazılım güncellemesi aşamalı olarak yayınlanıyor, bu yüzden henüz şu anda ülkemizde mevcut olmayabilir. Yinede cihazınızdan arada bir güncelleme taraması yapmanızda herhangi bir sakınca yok. Temennimiz Android 4.3 güncellemesinin açıklanan tarihte yayınlanması yönünde. (TeknolojiOku)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...