Yasak aşkı buldu otel odasında öldü

Yasak aşkı buldu otel odasında öldü

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da, Devlet Bakanı olan eşi Şaşi Tarur'un Pakistanlı bir gazeteciyle aşk yaşadığını twitter'dan duyuran Sunanda Puşkar, otel odasında ölü bulundu.

Hindistan İnsan Kaynakları Bakanı, Kongre Partisi'nin üyesi ve eski BM diplomatı Shaşi Tharoor'un karısı Sunanda Pushkar Tharoor otel odasında ölü bulundu. Ancak bu haber bu basit geçiştirilecek bir olay değildi. Çünkü Sunanda adlı kadın, geçen hafta, bakan kocasının twitter hesaplarını hacklemiş ve onun Pakistanlı kadın gazeteci Mehr Tarar ile birbirlerine attığı mesajlarını dünyaya duyurmuştu. "Aldatıldığımı öğrendiğimde şok oldum" diyen Sunanda, bu duruma daha fazla dayanamayacağını belirterek, "En kısa sürede boşanma davası açacağım" demişti. Hintli Bakan ise eşinin aksine boşanmaya niyeti olmadığını ifade etmiş ve "Mutlu bir evliliğimiz var, bitirmek için sebep göremiyorum" şeklinde konuşmuştu. İşte bu gelişmelerin ardından Sunanda, dün bir otel odasında garip şekilde ölü olarak bulundu. Sunanda'nın ölümündeki sır perdesinin otopsiden sonra aydınlanabileceği bildirildi. Bu arada, Sunanda'nın kocasıyla ilişkisini deşifre ettiği Pakistanlı kadın gazeteci Tarar ise, bakan karısının ölümü karşısında şok olduğunu ifade ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...