Türkiye'nin konuştuğu Aras bebek 3. yaşına evinde girdi

/ Kaynak: İHA
Türkiye'nin konuştuğu Aras bebek 3. yaşına evinde girdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu'da 3'üncü kattan düşen Aras Özbek ve arkasından atlayan Anne Aylin Özbek, sağlığına kavuştu. Aras bebeğin 3. yaşı evde pasta kesilerek kutlandı.

Ordu 'nun Perşembe ilçesinde geçen hafta doğum gününe bir hafta kala 3'üncü kattan düşerek ağır yaralanan Aras Özbek, 60 saat yoğun bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra tekrar hayata sarıldı. nbsp;Aras Özbek ve arkasından atlayan Anne Aylin Özbek, sağlıklı bir şekilde hayatlarına kaldıkları yerden devam ederlerken, Aras bebeğin 3. yaşı evde pasta kesilerek kutlandı.
Anne Aylin, Baba Müslüm Özbek ile Aras bebek doğum günü pastasının mumlarını beraber üflerken, dost ve akrabaları da bu mutlu gününde Özbek ailesini yalnız bırakmadı.
Çok sayıda kişinin katıldığı doğum gününde, Anne Aylin Özbek, arkasından atladığı oğluna doğum günü pastası yedirirken, "Çok mutlu bir gün. Bugün yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Oğlum benim için bugün tekrar doğdu. Onun doğum gününü kutluyorum. Aras'ın bu ikinci doğum günü, bu doğum günü hiç unutulmayacak benim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
Baba Müslüm Özbek ise, "Çok mutluyuz. Eşim ve çocuklarım yanımda. Allah çok şükür ediyorum ki çocuğumuzu bize bağışladı. Allah'ım kimseye göstermesin" dedi.
Dede Mustafa Öztürk, olayın inanılmaz olduğunu ifade ederek, "Allah'ımıza çok şükür. Bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu günümüze çok şükür" şeklinde konuştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...