Apple, kendine hayran bırakacak bir ürün geliştiriyor

Apple, kendine hayran bırakacak bir ürün geliştiriyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Wall Street'in çılgın ekonomisti Jim Cramer, Apple'ın kullanıcıları hayran bırakacak bir ürün piyasaya süreceğini öne sürdü.

Son dönemde 14 milyar dolarlık geri hisse satın alımıyla yatırımcıların gözdesi haline gelen Apple'ın büyüleyici bir ürünü piyasa sürmeye hazırlandığı belirtildi. CNBC'nin çılgın ekonomisti Jim Cramer, 14 milyar dolarlık hisse geri alımının Apple'in yeni büyük bir ürün çıkaracağı yönündeki beklentileri artırıp, şirkete olan güvenini tazelediğine işaret etti. Cramer, "Apple elinde büyüleyici bir ürün olmasa 14 milyar doları geri hisse alımı için harcamaz" dedi.

EN GÖZDE HİSSELERİMDEN BİRİ

Cramer, "Bu Apple CEO'su Tim Cook için gösteri zamanı olacak. Apple şu anda benim en gözde hisselerimden biri" dedi.

İPHONE 6 BEKLENTİSİ

Apple'dan bu yıl yeni bir ürün beklentisi büyük. Şirketin iPhone serisinden 6. telefonu çıkarması, akıllı saat iWatch'u resmen duyurması ya da bir televizyon üretmesi beklentiler arasında.

HİSSE DÜŞMÜŞTÜ

Apple hissesi Ocak ayının sonlarında yatırımcıların şirketin büyüme rakamlarından memnun olmamasının da etkisiyle büyük düşüş gördü.

ICAHN'DAN GERİ ADIM


Milyarder yatırımcı Carl Icahn da dün Apple'ın hisse geri alımı yapması yönündeki isteklerine son verdi. Aylardır Apple'ın 50 milyar dolarlık bir hisse geri alımı gerçekleştirmesi gerektiğini söyleyen Icahn, bu isteğini yayımladığı yatırım notlarında da paylaşıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...