Uygulama yüklemeden cep satışı yapmayacak

Uygulama yüklemeden cep satışı yapmayacak

Ekonomi Haberleri

Türkiye çapında 5 binin üzerinde Turkcell İletişim Merkezi çalışanı, 7'ncisi düzenlenen Antalya Elçiler Zirvesi'nde bir araya geldi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar'ın da katıldığı zirvede çalışanlara Turkcell İletişim Merkezleri'nde yapılacak yenilikler hakkında bilgi verildi. Acar, mağazalarda "Akıllı Destek" isimli yeni bir köşe oluşturduklarını belirterek, "Akıllı Destek standının arkasında uzman kişiler olacak. Bu kişiler cihazın tüm ayarlarını yaparak, posta kutunuzu kurup, uygulamaları indirdikten sonra müşteriye teslim edecek" dedi. Acar, Turkcell mağazalarında "Eğitim Köşesi" de bulunacağını, köşede konunun uzmanı kişinin, eğitime gelmiş kişilere ilgilendikleri cep telefonlarını vererek, projeksiyonla cihazları ve uygulamaları anlatacağını dile getirdi. Ayrıca mağazalarda "Özel Destek Hattı" hizmeti başlattıklarını, bu hatta sesli ve görüntülü olarak işlem yapılabildiğini, işaret diliyle iletişim kurmak ya da İngilizce ve Rusça dillerinde hizmet almak isteyenlerin bu hattan yararlanabileceğini dile getiren Acar, yaşlı, hamile, engelli ve çocuklular için öncelikli hizmet verileceğini kaydetti. Turkcell mağazalarının 3 yılda 900 milyon defa ziyaret edildiğini sözlerine ekleyen Acar, "Gerek insan kaynağımıza yaptığımız yatırımlar, gerekse sistem ve süreçler konusundaki çalışmalarımız sayesinde Turkcell mağazalarına giren her müşterimiz keyifli bir alışveriş deneyimi elde ediyor" diye konuştu.
Ömer Temür/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...