Başbakan Erdoğan ile Abbas Filistin'i görüştü

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan ile Abbas Filistin'i görüştü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Filistin lideri Mahmut Abbas'ı telefonla aradı.

Başbakan Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Erdoğan, Filistinlilere yönelik desteğin devam edeceğini vurguladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Başbakan Erdoğan'ın İsrail ile Filistinliler arasında bir an önce uzlaşı sağlanması temennisinde bulunduğu ve Türkiye'nin, Filistinlilere yönelik siyasi ve ekonomik desteğinin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini vurguladığı öğrenildi.

Görüşmede Erdoğan'ın, İsrail ve Filistin arasında sürdürülen görüşmelerin Birleşmiş Milletler kararları ve Arap Barış Girişimi temelinde,1967 öncesi sınırlarda, iki halkın barış ve güvenlik içinde yanyana yaşayacağı iki devletli bir çözümle sonuçlandırılmasını ümit ettiğini dile getirdiği de öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...