Hakkari'nin ilk teknoloji mağazası açıldı

Hakkari'nin ilk teknoloji mağazası açıldı

Ekonomi Haberleri

Hakkari'de ilk kez açılan teknoloji mağazasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Hakkari'de ilk kez teknoloji mağazası açıldı. Kayacan Caddesi'nde açılan Bimeks mağazasının önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, açılış nedeniyle indirimli satılan ürünlerden almak için mağazaya akın etti.

Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, İl Müftüsü Faysal Geylani, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve çok sayıda vatandaş katıldığı açılış töreninde, dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

Alışveriş yapan vatandaşlardan İbrahim Besi, Hakkari'nin geç kalınmış bir hizmete kavuştuğunu belirterek, "İlimize ilk defa böyle bir hizmetin gelmesi bizleri mutlu etti. Böyle bir mağazaya ihtiyacımız vardı. Umarım bundan sonra daha güzel hizmetler gelir'' dedi.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar da düzenlediği basın toplantısında, yurt içindeki 107. mağazalarını Hakkari'de açmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Çözüm sürecinin hedeflerini kolaylaştırıcı etkisi olduğuna değinen Bayraktar, "Çözüm süreci bu manada bu işi kolaylaştırmıştır. İnşallah hep böyle olumlu şekilde devam eder. Hepimiz mutlu, müreffeh bir Türkiye'yi beraberce kurarız. Bizim hiçbir endişemiz yok. İş ortağımız ile beraber Hakkarili hemşehrilerimize hizmete geldik" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...