LG G2 Mini, 3 Farklı versiyonla geliyor

LG G2 Mini, 3 Farklı versiyonla geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

LG'nin dün duyurduğu G2 Mini modelinin 3farklı versiyona sahip olacağı açıklandı. LTE, 3G+çift SIM ve yine LTE'li 3 model LG G2 Mini

LG'nin dün duyurusunu yaptığı nbsp;yeni akıllı telefon modeli G2 Mini modelinin 3Farklı versiyonla satışa sunulacağı açıklandı. Bu 3 modelin farklılıkları kullandıkları işlemci ve bağlantı desteğine göre değişiyor. Modellerden ilki LTE desteğine sahip olan ve Snapdragon MSM8926 çip setini kullanan model. 4 çekirdekli Cortex A-7 mimarisini kullanan 1.2GHz'lik işlemci ve Adreno 305 grafik yongasının kullanıldığı bu versiyonda, 8 mega piksel çözünürlüğünde kamera, 4G LTE ve NFC desteği bulunuyor.


nbsp;LG-G2-Mini
Bir diğer LG G2 Mini versiyonundaysa, LTE desteği bulunmazken 3G ve Çift SIM kart desteği bulunuyor. Snapdragon MSM8226 çip setini kullanan bu versiyonda farklı bir modeme yer verilmiş. 8 mega piksel arka kamera ve HSDPA desteğine sahip olan versiyonda NFC desteği bulunmuyor.


LG-G2-Mini-2
Son versiyonda da LTE desteği buluyor. BU model Güney Amerika pazarına özel olarak tasarlanmış. NVIDIA Tegra 4i çip setini kullanan telefonda 4 çekirdekli Cortex A-9 mimarisini kullanan 1.7GHz2lik işlmeci bulunuyor. Telefonun nbsp;arka bölümünde 13 mega piksel çözünürlüğünde kamera ve LTE desteği bulunuyorken, b modelde de NFC özelliği bulunmuyor.


LG-G2-Mini-1
Her 3 modelde 121 gram ağırlığında. Piyasaya ilk olarak 3G ve çift SIM destekli model çıkacak. Mart ayında piyasaya çıkacak bu versiyonun Avrupa, Latin Amerika Asya ve Orta Doğu'da satışa sunulacak. LG G2 Mini'nin titan siyahı, ay beyazı, kırmızı ve altın rengi olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunacak.
DONANIM GÜNLÜĞÜ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...