iPhone 6 fiyatları ve özellikleri - Çok önemli Apple uyarısı

iPhone 6 fiyatları ve özellikleri - Çok önemli Apple uyarısı

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone 6 ne zaman çıkacak fiyatları ve özellikleri neler olacak. İşte iPhone 6 Türkiye tarihi ve özellikleri.

Çok önemli uyarı! Hemen güncelleyin
Apple'ın mobil cihazlarında ortaya çıkan güvenlik açığının sadece yeni iOS güncellemesiyle ortadan kaldırılacağı açıklandı. Dünya devi Apple, hafta sonunda iPhone ve iPad'lerde önemli bir güvenlik açığının oluştuğunu bildirdi. Bu açık yüzünden kafe, havaalanı gibi ortak kullanıma açık alanlarda kablosuz internet ağına dahil olan kullanıcılar, cihazlarını herhangi bir saldırıya karşı savunmazsız bırakırken, aynı zamanda kredi kartı gibi kişisel bilgilerinin de çalınma riskiyle karşı karşıya kaldı. Slate yazarı Phil Plait, bu açığın Apple işletim sistemi iOS'taki bir kodlama hatasından kaynaklandığını ve uzun bir süredir de var olduğunu kaydetti. Apple, güvenlik tehdidine karşı bir yama hazırladı. Uzmanlar kullanıcıların güvenlik açısından acilen iPhone ve iPad'leri güncellemeleri için uyardı.

İphone 6 Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek Fiyatı ve Özellikleri

İphone Kullanıcılarının merakla beklediği Apple'nin amiral gemisi İphone 6 Ülkemiz Türkiye'ye ne zaman gelecek? fiyatı ne olacak merak edenler haberin devamını okuyabilirler.

Şirkete yakın kaynaklara göre cihaz 4.8 ve 5.5 inç olarak iki farklı formatta satışa sunulacak.

Bugün'den Murat Gülderen'in haberine göre Güney Koreli teknoloji araştırma şirketi KDB Daewoo, yeni yayınladığı raporda eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6'ya dair birçok bilinmeyeni gözler önüne serdi.

Şirketin ortaya attığı iddialara göre, yeni iPhone iki farklı formatta piyasaya çıkacak. Rapora göre iPhone'ların 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde piyasaya sürülmesi bekleniyor. KDB şirketi raporlarında ayrıca cihazın full HD (1,920x1,080 piksel) çözünürlüğe sahip olacağı belirtildi.

10 megapiksel


Merakla beklenen telefon ayrıca 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB gibi hafıza seçeneklerine sahip olacak. Yine rapora göre akıllı telefonun, 2 GB RAM, 10 megapiksel arka kamera 3.2 mega piksel ön kamera, 1800 mili amper batarya gücü ve 64 bit A8 işlemciye sahip olacağı belirtildi.

iPhone 4 geri geliyor


Apple'ın, 2010 yılında tanıttığı iPhone 4'ün üretimine yeniden başlayacağını bildirildi. Şirketin bu kararında başta Türkiye olmak üzere Hindistan, Endonezya ve Brezilya gibi gelişmekte olan pazarlarda pastadan aldığı payı artırmak yatıyor.

İphone 6 için Apple resmi bir açıklama yapmasada geçen günlerde Apple yöneticileri android işletim sistemi kullanabileceklerini söyledi.

Apple kullanıcıları bu habere pek inanmasada ilerleyen zamanlarda işletim sistemini değiştirmek zorunda kalabilir.

apple.jpgHiçbir şeyin Apple'ı, Android piyasasının dışında tutamayacağını söyleyen Wozniak; bu durumla rekabet edebilecek noktada olduklarını kaydederek, "Yaptığımız şeyleri Android'le karşılaştırdığımızda insanlar tasarımlarımıza değer veriyor. Aynı anda her iki piyasada da yer alabiliriz" dedi.

Wozniak daha önce de iPad Air ve iPad mininin piyasaya çıkması sonrası "iPad'ler ihtiyacıma hitap etmiyor" demişti. Wozniak, bir Alman sitesine yaptığı açıklamadaysa, Apple için, "Bence biraz geride" demiş, diğer şirketlerin Apple'a yetiştiğini belirtmişti. Wozniak ayrıca, "Samsung büyük bir şirket. Mükemmel ürünler yapıyor" şeklinde konuşmuştu.

Tüm bu açıklamalara rağmen şu anda şirketin yönetim kurulunda bulunmayan Wozniak Apple'a olan bağlılığını sürdürüyor. Wozniak, yeni çıkan Apple ürünlerini ilk günlerde sıraya girerek almaya çalışıyor.

İphone 6 özellikleri ve fiyat beklentileri konusunda bir çok görüş bulunmaktadır. İphone 5S telefonu ile piyasaya yeni giriş yaptı. Fiyatlarının yüksek olmasından dolayı Türkiye ' de çok fazla bir ilgi gösterilemedi. İphone 5C modelinde ise talep olup olmadığı apple tarafından açıklandı ve bekledikleri bir ilginin olmadığını açıklamıştı.

İPHONE 6 İÇİN FISILTILAR

Şimdi ise İphone 6 için gözler Apple'a çevrildi. İphone 6 için sosyal platformlarda bir çok tasarım modeli ve özellikler yazmaktadır. Herhangi bir resmi açıklama yapılmadığı için İphone 6 özelllikleri ve iphone 6 fiyatları tahminlerden öte gitmemektedir.

İphone 6 modelinde ekranın büyük olması bekleniyor. Çünkü apple telefonlarında genellikle küçük ekran kullanmaktadır. İphone 6 için en az 5 inç bir ekran bekleniyor. Kamerası ise 13 yada 16 megapiksel olacağına dair büyük beklentiler mevcut. Telefon daha ince olacağı ve ekranı büyük olduğu için ona göre bir batarya konulacak gibi gözüküyor. Yeni nesil A8 işlemci ile geleceği değerlendiriliyor.

İphone 6 fiyatı tahminlerinde en az telefonun Türkiye Fiyatı 2250-2750 TL olabilir. Çünkü henüz iphone 5S 1999-2199 TL arasında satışları olmaktadır. Ama yinede tahminlerimize göre bu yıl İphone 6 satışlarında güzel bi fiyat düşüşü bekliyoruz taksitlerin aza indirilmesi ile herkesin almaya gücü olamıyacağı için fiyatları aşşağıya çekmesi bekleniyor Apple'nin.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...