Sokak ortasındaki kan donduran infaz! An be an kamerada

/ Kaynak: İHA
Sokak ortasındaki kan donduran infaz! An be an kamerada

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sultanbeyli'de bir genç, aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından sokak ortasında 25 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. nbsp;Olay, 12 Ocak günü Sultanbeyli'de yaşandı. İddiaya göre, Bilal Erdoğan isimli genç, daha önce darp ettiği bir genç tarafından sokak ortasında 25 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Korku filmlerini aratmayan o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde cadde üzerinde yürüyen Bilal Erdoğan ve hemen arkasından ilerleyen zanlı görülüyor. Bir süre yürüyen Erdoğan, daha sonra bir işyerinin önünde duruyor. Bu sırada arkasından sessizce yaklaşan zanlı, elindeki bıçakla genci bıçaklamaya başlıyor. Erdoğan aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılırken, zanlı ise bıçaklamaya devam ediyor. Bu sırada çevreden geçen vatandaşların gözleri önünde yaşanan olaya aldırmadan yürümeye devam ettikleri görülüyor. Zanlı, acı içinde kıvranan genci baş ve boyun çevresinden defalarca bıçaklıyor. Daha sonra zanlı ve bıçakladığı genç kameranın açısından çıkıyor. nbsp;Zanlı olaydan sonra kaçarken, 25 yerinden bıçaklanan Bilal Erdoğan hayatını kaybetti. Olaydan sonra inceleme başlatan polis, katil zanlısını cinayeti işlediği bıçakla beraber yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İŞTE O DEHŞET ANLAR

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...