Kayıp çocuklarının cesedini trafik kazasında buldular

/ Kaynak: AA
Kayıp çocuklarının cesedini trafik kazasında buldular

YAŞAM Haberleri  / AA

Gazipaşa ilçesinde kendilerinden haber alınamayan ve aileleri tarafından aranan iki kişi, kaza yapan minibüste ölü bulundu.

Karatepe köyünde Hasan Gültekin (20) ve Özcan Özdemir'in (18) eve gitmemesi üzerine telaşlanan aileleri, köy civarında arama çalışmalarına başladı. Köye 20 kilometre uzaklıkta 07 UN 704 plakalı minibüsün yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandığını fark eden Gültekin ve Özdemir'in ailesi durumu ilçe jandarma komutanlığına bildirdi. Kaza yapan minibüsün yanına giden aileler, Hasan Gültekin ile Özcan Özdemir'in cesediyle karşılaştı. Olay yerinde hayatlarını kaybettikleri belirlenen Gültekin ve Özdemir'in cesedi, jandarma, itfaiye ekipleri ve köylülerin yardımıyla yaklaşık bir saatlik çalışma sonunda bulunduğu yerden çıkarılarak, Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...