Bu kurum 4522 personel alacak!

Bu kurum 4522 personel alacak!

GÜNDEM Haberleri

ÖSYM'nin KPSS-2014/3 duyurusunu yayımlamasının ardından bugün de Sağlık Bakanlığı alınacak personel sayısını açıkladı.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARINA PERSONEL ALIMI HAKKINDA DUYURU
Bakanlığımız ve Bağlı Kuruluşlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca çeşitli kadro ve unvanlarda 4522 adet personel alımı yapılacaktır.
Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak suretiyle tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonların bulunduğu Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2014/3 Tercih Kılavuzu, 5 Mart 2014 tarihinden itibaren ÖSYM'nin http://www.osym.gov.trinternet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.
KPSS-2014/3 tercihleri başlıyor
Adaylar tercihlerini 5-10 Mart 2014 tarihleri arasında kılavuzda belirlenen kurallara,kadro ve unvanlara göre ÖSYM'nin https://tercih.osym.gov.tr internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak gerçekleştirebileceklerdir.


SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...