AK Parti'nin 'kral' adayı: 'Tarih yazacağız'

/ Kaynak: AA
AK Parti'nin 'kral' adayı: 'Tarih yazacağız'

Politika Haberleri  / AA

Eski milli futbolcu, Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, AK Parti'den belediye meclis üyesi kontenjan adayı gösterildiği Urla'da çalışmalarına başladı...

AK Parti'den Urla ilçe belediye meclis üyesi adayı gösterilen eski milli futbolcu, Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Urla'yı spor turizmine açacaklarını belirterek, "Antalya'da var olan futbol sahalarını Allah izin verirse Urla'ya da getirip, en güzellerini burada inşa etmek istiyoruz" dedi.

AK Parti'nin Urla Belediye Başkan adayı Erşan Eroğlu ile seçim çalışmalarına katılan Çolak, ilçede esnaf ziyaretlerine katıldı. Çolak, gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade ederek, "Urla'yı dünya markası bir ilçe yapmak için hazır durumdayız. Buradaki sit, spor tesisleri ve diğer sorunlar için ilgili bakanlarımızla görüşmeler yaptım" diye konuştu.

Urla'yı, Antalya gibi spor turizminde aktif bir kent yapmak istediklerini dile getiren Çolak şunları kaydetti:

"Antalya'da var olan futbol sahalarını Allah izin verirse Urla'ya da getirip, en güzellerini burada inşa etmek istiyoruz. Bununla ilgili Gençlik ve Spor Bakanımız ile görüştüm ve her türlü yetkiyle teveccühü aldım. TOKİ ve turizmcilerle de konuştuk. Urla için ne gerekiyorsa ellerinden geldiği ölçüde yapma sözü verdiler. Güzel günler Urla'yı bekliyor. Yeter ki AK Parti üzerine mührü vurun. Binali Yıldırım ve Erşan Eroğlu ile birlikte burada tarih yazacağımıza inanıyorum."

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...