Burak Can baba ocağına geldi, gözyaşları sel odu

/ Kaynak: AA
Burak Can baba ocağına geldi, gözyaşları sel odu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından yapılan gösterilerde hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi baba ocağında gözyaşlarıyla karşılandı.

Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından önceki gün yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nın cenazesi, Alucra ilçesindeki baba ocağında gözyaşlarıyla karşılandı. Ailesi ve yakınları tarafından karayoluyla Giresun'a getirilen Karamanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, Alucra Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Şebinkarahisar ilçesinde 100'ü aşkın aracın oluşturduğu konvoyla karşılandı.

Burak Can baba ocağına geldi, gözyaşları sel odu


Konvoy eşliğinde Karaağaç Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilen Karamanoğlu'nun cenazesi, anne Huriye Karamanoğlu ve yakınlarının ağıtları ve gözyaşları eşliğinde eve alındı.

Burak Can baba ocağına geldi, gözyaşları sel oduBurada helallik alınmasının ardından Karamanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazının kılınacağı Ulu Cami'ye götürüldü. Camide, Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu ile AK Parti Alucra Belediye Başkan adayı olan dayısı Asım Kaymakçı, taziyeleri kabul ediyor.

Öte yandan, ilçedeki iş yerlerinde ve sokaklarda Türk bayrakları ile üzerinde Karamanoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu dövizler yer alıyor.
Burak Can baba ocağına geldi, gözyaşları sel odu
İlçe merkezinde de bir grup, Türk bayrağı eşliğinde tekbir getirerek "Hepimiz Burak'ız" şeklinde slogan atıp yürüyüş gerçekleştirdi.

Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi, cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Karaağaç Mahallesi'ndeki Alucra Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Beyoğlu ilçesi Kulaksız Dörtyol mevkisi Çeşme Durağı mıntıkasında iki grup arasındaki sözlü sataşmaların, daha sonra silah kullanılan bir kavgaya dönüşmesi sonucunda Burak Can Karamanoğlu (22) hayatını kaybetmiş, bu silahlı saldırı sonucu Hüseyin Taşbaşı el ayasından, Ramazan Gün ise karın boşluğundan yaralanmıştı.

Burak Can baba ocağına geldi, gözyaşları sel odu

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...