Yaşlı adamın dolandırılma anı kamerada - İZLE

/ Kaynak: İHA
Yaşlı adamın dolandırılma anı kamerada - İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ'da yaşlı bir adam telefonda kendini polis olarak tanıtan şüphelilere 8 bin lirasını kaptırdı. O görüntüler saniye saniye kameralara yansıdı.

Elazığ'da yaşlı bir adam telefonda kendini polis olarak tanıtan şüphelilere 8 bin lirasını kaptırdı. Parayı bırakıldığı yerden alan şüpheli ve arkadaşının görüntüleri de saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin aynı zamanda yaşlı adamla yan yana geçmesi de kameralara takıldı.
Olay, Kent merkezinde bulunan Yeni Cami arkasındaki Kazım Hoca Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 65 yaşındaki Selahattin A'yi telefonla arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıttı. Yaşlı adamı telefonda ikna eden kişi 8 bin lira nakit parası olduğunu öğrendi. Paraları bir poşet içerisinde sokakta bulunan fırına ait odunların üzerine bırakmasını istedi. Yaşlı adamda paraları odunların üzerine koydu. Bu sırada telefondaki dolandırıcının 2 arkadaşı da yaşlı adamın karşısından geçerek paranın bırakılıp bırakılmadığını kontrol etti. Parayı gören 2 şüpheli den biri bir kaç dakika sonra tekrar sokak içerisine gelerek odunların üzerindeki paraları alıp ortadan kayboldu.
Şüpheliler bu kezde yaşlı adamdan, bankadan kredi çekmesini istedi. Bankaya giden yaşlı adam durumdan şüphelenen banka görevlilerinin uyarısı ile dolandırıldığını anladı. Polise giden yaşlı adam kendisini dolandıranlardan şikayetçi oldu. Yaşlı adamın parayı bırakması ve şüphelilerin gelerek parayı alması ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Polis olayla ilgili güvenlik kameralarında eşkali belirlenen 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...