Cinnet getiren baba ailesini yaraladı, intihar etti

/ Kaynak: DHA
Cinnet getiren baba ailesini yaraladı, intihar etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar beldesinde cinnet getiren şahıs, eşi ve oğlunu bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti.

Bu sabah saat 09.00 sıralarında Aydın Ortaklar beldesi Pazarkuran Mahallesi Hürriyet Caddesi numara 24 adresinde bulunan ikamette meydana gelen olayda, çiftçilikle uğraşan ve yaklaşık 1 yıldır psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen N.E (55), eşi Ayla E. 50) ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Eline geçirdiği bıçakla eşini sırtından 3 kez bıçaklayan N.E, daha sonra salonda uyuyan oğlu Fatih E'yi (23) de boğazı ve göğsünden yaraladı. Mutfağa giden N.E, burada kendisini bıçaklayarak intihar etti.

Gürültü üzerine eve gelen komşularının haber vermesi üzerine ağır yaralanan Ayla E. ve oğlu Fatih E, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralılardan Fatih E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayda hayatını kaybeden N.E'nin cesedi Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...