Mersin'deki tren faciasında şok ifade: 'Ben ne yaptım' - İZLE

/ Kaynak: DHA
Mersin'deki tren faciasında şok ifade: 'Ben ne yaptım' - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Mersin'de servis minibüsüne tren çarpması sonucu 10 kişi ölürken, bariyer görevlisinin 'Eyvah ağabey ben ne yaptım, daldım' dediğini iddia edildi.

Adana-Mersin seferini yapan yolcu treni, işçileri taşıyan bir servis minibüsüne çarpması sonucu10 kişi ölürken çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Polis ve Devlet Demiryolları yetkilileri de, trenin geçişi sırasında açık olduğu öne sürülen bariyerlerde inceleme yaptı. Demiryolunun 2 metre uzağında merdivenle çıkılan 5 metre yüksekliğindeki bir kulübedeki şalterlerle manüel sistemle kontrol edilen bariyerleri, kulübedeki kontrol mekanizmasından açıp kapatan ekipler bu durumu da fotoğrafladı. Kazanın nasıl meydana geldiği netleşmezken, polis kaza yerini gören kamera olup olmadığını araştırıyor.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'na götürülürken, işçilerin can verdiği minibüs de vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle 3,5 saat kapanan demiryolu, trenin raydan kaldırılmasının ardından tekrar sefere açıldı.

YARALILARIN 3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Kazada yaralananların kimlikleri de belirlendi. Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan minibüs şoförü 30 yaşındaki Fahri Kaya, Servet Çelik Tarsus Medical Park Hastanesi'nde, Halil Demir Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. Uğur Ateş adlı bir kişinin de hafif yaralı olduğu bildirildi.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...