Türbe türbe dolaşıp, Erdoğan'a böyle dua ediyor

Türbe türbe dolaşıp, Erdoğan'a böyle dua ediyor

GÜNDEM Haberleri

Arabanlı Selvi teyzenin yaşı yetmişi aşmış. Hastalıkları var ve çok zor yürüyor. Buna rağmen türbe türbe dolanıp Başbakan Tayyib Erdoğan'a dua ediyor.

Arabanlı Selvi teyzenin yaşı yetmişi aşmış. Hastalıkları var ve çok zor yürüyor. Buna rağmen türbe türbe dolanıp Başbakan Tayyib Erdoğan'a dua ediyor. Erzurum, Bingöl, Gaziantep ve Tillo'ya gitmiş, diğer manevi merkezleri de ziyaret etmeyi düşünüyor. Doğu ve güneydoğudaki ulema kabirlerine hizmet ettiği için iyi tanınıyor. Sözüne hıçkırıklar arasında başlayan Selvi teyze "bizleri adam yerine koymazlardı evladım" diyor, nbsp;"garip gurebayı kapıdan sokmazlardı, bir kilo yağ isterdik değneklerle kovarlardı. Tulukla su taşımaktan belimiz kopmuştu şimdi evlerimizde çeşmeler gürül gürül akıyor. Fakir fukaranın yüzü güldü, kendi hastasına bakanlar bile maaş alıyor. Kömür elimize geçen bir şey değildi, kapımıza geliyor. Başbakan Filistin için canını ağzına almış bir insan. Bilmem ondan ne istiyorlar? Sabah bir kameracı bulsam da anlatsam dedim bak Rabbim seni çıkardı karşıma." nbsp; nbsp;

##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...