Mitinge 5-10 kişi katılınca...

Mitinge 5-10 kişi katılınca...

GÜNDEM Haberleri

Mitingine 5-10 kişi toplayabilen bağımsız aday, 'İş konuşmaya geldiği zaman kimse mangalda kül bırakmıyor. Nerede bu millet!' diye sitem etti.

Rize'nin Pazar ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Muhammet Ali Canca, mitingine yeterli sayıda insan toplayamayınca hazırladığı konuşmasını bir tutam da sitem ekleyerek iki elin parmağını geçmeyecek bir kitleye yaptı. nbsp;Mitingde beklediği ilgiyi göremeyen Canca, halkın ilgisizliğini eleştirdi ve "Mikrofonu halka verelim dedik ama nerde bu millet?" ifadelerini kullandı. Seçim atmosferini eleştiren bağımsız aday Canca, ülkede bir kutuplaşma olduğunu ve konuşmaya gelince kimsenin mangalda kül bırakmadığını söyleyerek, "Gemisini yürüten kaptan misali herkes kendi derdine düşmüş. Kişisel çıkarlar, memleket çıkarlarının önüne geçmiş. İş konuşmaya geldi mi kimse mangalda kül bırakmıyor. Bugün dedik ki halkı buraya davet edelim, mikrofon halkın olsun dedik. Nerede bu millet?" diye tepki gösterdi. (Kaynak: DHA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...