'Üçüncü havalimanını engellemek istiyorlar'

'Üçüncü havalimanını engellemek istiyorlar'

GÜNDEM Haberleri

'Üçüncü havalimanının yapılmaması için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Dünyanın en büyük havalimanını, 150 milyon yolcu kapasitesiyle Türkiye'ye yapıyoruz. O havalimanının yapılmaması için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar" dedi. Bazı kesimlerin Türkiye'deki istikrar ve gelişiminden rahatsız olduğunu dile getiren Elvan, "Biz Marmaray'ı, Abdülhamit'in rüyasını gerçekleştirdik. Hızlı tren ve yol alt yapımızı güçlendirdik. Türkiye'nin kalkınmasına hep birlikte devam edeceğiz. Yeter ki o güçlü desteğiniz sürsün" diye konuştu.
IMF olan borcun kapandığını hatırlatan Elvan, ''Bizden önceki hükümette dönemin bir bakanı 1 milyar dolar kredi alabilmek için ABD ye gitti. 1 hafta bekledi. Bugün biz bırakın dışarıdan yardım almayı IMF'ye borcumuzu kapattık ve 5 milyar dolar verebiliriz dedik. Biz bugün Arakan, Somali ve Filistin'deki kardeşlerimize yılda 2.5 milyar dolar yardım ediyoruz. Türkiye bu hale geldi'' dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...