HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Soyunma odasında 41 kere maşallah pozu verdiler

Soyunma odasında 41 kere maşallah pozu verdiler

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yi Bursaspor karşısında galibiyete taşıyan golleri atan Kuyt, Sow ve Webo maç sonu soyunma odasında 'liderlik pozu' verdiler.

Fenerbahçe'yi Bursaspor karşısında galibiyete taşıyan golleri atan Kuyt, Sow ve Webo maç sonu soyunma odasında 'liderlik pozu' verdiler. nbsp; Sarı lacivertlilerin golcüleri Webo, Kuyt, Emenike ve Sow'un toplam gol sayısı 41'e ulaştı.

Sarı lacivertlilerin 3-0'lık galibiyetinde başrolü oynayan Sow, Webo ve Kuyt maç sonu soyunma odasında bu pozu verdi...

Öte yandan Fenerbahçe'nin 4 forveti Webo, Kuyt, Emenike ve Sow toplam gol sayılarını 41'e yükselttiler. Başarılı dörtlüden Sow, Kuyt ve Webo attığı gollerle bu hafta da skora katkıda bulundular. Emenike 12 golde kalırken, Sow 11 gole, Kuyt 10 gole, Webo ise 8 gole yükseldi.

Dilmen'den Emenike'ye olay sözler

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşmasının devre arasında yorumlarda bulundu. Fenerbahçe, Bursaspor karşısında ilk yarıyı Kuyt'ın golüyle 1-0 önde kapatmıştı.

Mücadelenin devre arasında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen devrenin en az 3-0'lık skorla bitmesi gerektiğini söylerken Emenike'ye ilginç bir eleştiride bulundu.

Rıdvan Dilmen şu yorumu yaptı: "Bir futbolcunun kontratında olsa bile ki olmaz tabii de sürekli vurmaz. Arada paylaşımcı olması lazım. Emenike olağanüstü egoist. Bir defa egoist davranan Caner'e de kızdı. Kendisi sezon başından beri her yerden vuruyor. Daha paylaşımcı olmalı" diye konuştu.

Kadıköy'de 'İmparator Fatih Terim' sesleri

Fenerbahçe'de 6 Nisan günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi taraftarlar ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Bursaspor'u sahasında 3-0 mağlup etti.

Gelecek hafta Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de taraftarlar karşılaşmanın son bölümünde sarı-kırmızılı ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar maçın son bölümlerinde "İmparator Fatih Terim" diyerek tempo tutarak son günlerde zor günler geçiren sarı-kırmızılı kulüpte rakiplerine ve teknik direktör Roberto Mancini'ye mesaj yolladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...