Tümer Metin, Türkiye'nin konuştuğu o madenciyi ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
Tümer Metin, Türkiye'nin konuştuğu o madenciyi ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tümer Metin, Soma'daki maden faciasından sağ kurtulan ve 'Sedye kirlenmesin çizmelerimi çıkarayım mı' diyen madenci Murat Yalçın'ı ziyaret etti.

Eski milli futbolcu Tümer Metin, Soma'daki maden faciasından sağ kurtulan ve 'Sedye kirlenmesin çizmelerimi çıkarayım mı' diyerek tüm Türkiye'nin konuştuğu isim olan maden işçisi Murat Yalçın'ı Kırkağaç'taki evinde ziyaret etti.Murat Yalçın ve ailesiyle buluşan Tümer Metin, maden işçisi Yalçın'la sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Buluşmada zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Tümer Metin, daha sonra maden işçisi Murat Yalçın ile birlikte Soma'ya giderek maden şehitliğini ziyaret etti. Madende şehit olanlar için el açıp dua eden eski milli futbolcu Metin, şehit yakınlarıyla ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ile görüştü. Metin, daha sonra şehit madencilerin yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunarak şehitlikten ayrıldı.Maden işçisi bir babanın evladı olan Tümer Metin, daha önce bilindiği gibi faciadan sağ kurtulan maden işçisi Murat Yalçın'ın tüm borçlarını ödeyeceği sözünü vermişti.
Tümer Metin, Türkiye'nin konuştuğu o madenciyi ziyaret etti

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...