Savcı cemevinde incelemelerine başladı

/ Kaynak: İHA
Savcı cemevinde incelemelerine başladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Savcı, Okmeydanı'nda dün yaşanan olaylar sırasında Uğur Kurt'un başından vurularak hayatını kaybettiği cemevinde incelemelerine başladı.

Savcı Hasan Yılmaz, Okmeydanı'nda dün yaşanan olaylar sırasında Uğur Kurt'un başından vurularak hayatını kaybettiği cemevine geldi. Savcı Yılmaz'ın incelemeleri sürüyor.Okmeydanı'nda dün başlayan gösteriler sırasında Okmeydanı Cemevi'nin avlusunda bulunan Uğur Kurt nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla boynundan yaralanarak ağır yaralanmıştı. Kaldırıldığı hastanede dün akşam saatlerde hayatını kaybeden Uğur Kurt'un vurulduğu yerde savcılık tarafından bir inceleme yapılmamıştı. Avukatlar ise Uğur Kurt'un vurulduğu cemevi bahçesindeki alanın üzerine örtü örterek savcılık incelemesi için beklemeye başlamıştı.
Soruşturmayı yürütmekle görevlendirilen savcı Hasan Yılmaz, öğle saatlerinde Okmeydanı'na geldi. Aile yakınları ve avukatlarla görüşen savcı, olay yerindeki incelemelerine başladı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...