Galaxy Note 4 yeni özellikleriyle geliyor

Galaxy Note 4 yeni özellikleriyle geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un eylül ayında tanıtması beklenen tabletfonu Note 4'te dört yeni özelliğin yer alacağı iddia ediliyor.

Galaxy S5'in ardından firmanın en çok konuşulan akıllı telefonu olan Galaxy Note 4 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. En son 5,7 inç olacağı söylenen tabletfonun bu kez yeni önyüklü yazılımlara sahip olacağı iddia ediliyor.

Samsung, Note serisindeki en iyi tabletfon olacak Note 4'ün yazılımını iyileştirip geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. SamMobile sitesinin iddialarına göre Galaxy Note 4'te dört yeni uygulama yer alacak. Bunlar Motion Launcher, Smart Fingerprint, Aqua Capture ve Multi Network for Booster şeklinde sıralanıyor.

HTC One M8 ile karşımıza çıkan Motion Launcher, ekran üzerinde sürükleme yaparak bazı fonksiyonları çalıştırmaya yarıyor. Kullanıcılar, ekran kilitli durumdayken kilidi açma, kamerayı başlatma gibi işlevleri yerine getirebiliyor.

Yer alacağı söylenen diğer bir özellik, Smart Fingerprint yani parmak izi okuyucusu. Galaxy S5'tekinden daha gelişmiş olacağı söylenen okuyucuyla PayPal üzerinden ödeme yapılabilecek ve telefon kilidi yönetilebilecek.

Note 4'ün Aqua Capture ile su altında çalışıp, Galaxy S5'ten daha kaliteli fotoğraflar çekebileceği de gelen bilgiler arasında. Hatırlanacağı gibi Galaxy S4 Active modelinde su altında daha kaliteli fotoğraflar çekebilmek için Aqua Mode bulunuyordu.

Son özellik olan Multi Network for Booster ile WiFi ve hücresel veri bağlantısını eş zamanlı olarak kullanarak daha hızlı dosya indirilebilecek.

Yukarıda bahsi geçen özelliklerin Samsung'un Android 4.4.3 işletim sistemli bir Galaxy S5 üzerinde test ettiği belirtiliyor. Samsung'un yeni tabletfonu Galaxy Note 4'ü eylül ayında düzenlenecek IFA teknoloji fuarında tanıtması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...