Çaysız çıkmayan adam konuştu

/ Kaynak: İHA
Çaysız çıkmayan adam konuştu

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da meydana gelen deprem sırasında elindeki çay bardağıyla işyerinden dışarıya kaçan Sedat Koca, yaptığı hareketin bir refleks olduğunu söyledi

Arkadaşlarının görüntüyü sosyal medyada paylaştığını belirten Konca, "Bu kadar çok paylaşılmasını beklemiyordum" dedi. nbsp;24 Mayıs Cumartesi merkez üstü Gökçeada olan ve İstanbul'da hissedilen 6.5 şiddetindeki deprem sırasında İkitelli'de bulunan işyerinde misafiriyle otururken elindeki çay bardağıyla kaçarak sosyal medyada fenomen haline gelen Sedat Konca, yaşadığı anları anlattı. nbsp;Depremden korktuğu için elindeki bardakla bir refleksle işyerinden kaçtığını belirten Konca, arkadaşlarının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medyada paylaşmasıyla haberlere konu olduğunu söyledi. nbsp;Bilgisayar teknik işleriyle uğraşan 30 yaşındaki Sedat Konca, deprem gününü anlatarak, "Bir hemşerim gelmişti, sohbet ediyorduk. Bir olay anlatmaya çalışıyordum. Çay içelim dedik, çayımızı yaptık. O esnada ağabeyimiz deprem oluyor Sedat dedi. Ben farkında değildim. Soluma dönünce duvar çatırdıyordu. O çayı aldı. Ben bir telefona bir çaya baktım. Çayda karar kıldım. Çay herhalde bana tatlı geldi. Çayımızı alıp karşı taraf geçtik. Deprem durdu sonra çaya devam ettik" dedi.


"BU KADAR ÇOK PAYLAŞILMASINI BEKLEMİYORDUM"
Videoyu arkadaşlarının paylaşmasıyla sosyal medyada konu olduğunu belirten Sedat Konca, "Ben videoyu Şanlıurfa'daki babamın depremi görmesi için gönderdim. Youtube'a koydum, engelli olduğu için izleyemedi. Facebook'a koydum, babam Facebook'u bilmediği için paylaşmış. Paylaşınca arkadaşlarım da gördü. Haliyle tüm Türkiye görmüş oldu" diye konuştu.Haberlerde kendisini izleyince çok şaşırdığını ifade eden Konca, "Bu kadar çok paylaşılmasını beklemiyordum" şeklinde konuştu.


"İZLEDİKÇE HEPİMİZ GÜLÜYORUZ"
Sosyal medyada kendisine yönelik çirkin ve doğru olmayan yorumların da yapıldığını belirten Sedat Konca, "Çay candan daha mı tatlı diyenler oldu. Çay zaten elimdeydi. O yüzden çayla beraber kaçtık" diye konuştu.Deprem sırasında korktuğunu, fakat daha sonra yaşadığı duruma ailece güldüklerini dile getiren Sedat Konca, "Şuradan kaçışıma gülüyorum. İzledikçe hepimiz gülüyoruz. O an refleks diyelim" dedi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...