Taksim'e ulaşım kesildi, Gezi Parkı kapatıldı

Taksim'e ulaşım kesildi, Gezi Parkı kapatıldı

GÜNDEM Haberleri

Gezi parkı olaylarının birinci yıldönümünde Gezi Parkı kapatılırken, Taksim Meydanı'na araç çıkışlarına izin verilmiyor.

Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle polis Taksim ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Saat 09.30'dan itibaren polis ekipleri Taksim'e otobüslerle geldi. Gezi Parkı saat 10.50 sıralarında vatandaşlara kapatıldı. Polis, Taksim, Okmeydanı, Mecidiyeköy ve Beşiktaş'ta geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu bölgelerde TOMA, itfaiye ve iş makineleri de hazır bekletiliyor. Bu arada polis, meydana araç çıkışlarını kapattı. Otomobilleri ile Taksim istikametine gitmek isteyen vatandaşlar alternatif güzergahlara yönlendirildi.

Güvenlik önlemleri çerçevesinde metro seferlerinde de düzenlemeye gidildi. Polis metro istasyonu girişini de kapatırken, Hacıosman-Taksim metro seferleri Osmanbey'e kadar yapılabiliyor.

Taksim Atatürk Anıtı da bariyerlerle kapatılırken bazı vatandaşlar anıt önünde Selfie yaptı.

Gezi Parkı'nda sırt çantalı polisler

Taksim'deki güvenlik nbsp;tedbirleri kapsamında Gezi Parkı'nın içinde bekleyen bazı polislerin yeşil yelek giydiği ve içinde cop bulunan sırt çantası taşıdığı görüldü. Öte yandan, güvenlik önlemleri kapsamında 11 ilden çevik kuvvete bağlı polis ekipleri de uçakla İstanbul'a geldi.

nbsp;Taksim'e ulaşım kesildi, Gezi Parkı kapatıldı

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...