Vekilden polise tepki

Vekilden polise tepki

GÜNDEM Haberleri

Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle İstiklal Caddesi'nde toplanan göstericiler ile polis arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle İstiklal Caddesi'nde yaşanan gerginlik sırasında gözaltına alınanlar, kelepçelenerek ara sokakta bekletildi. CHP Milletvekili Mahmut Tanal, gözaltına alınanların kelepçelenmesine tepki gösterdi.

Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle İstiklal Caddesi'nde toplanan göstericiler ile polis arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı. Gerginlikler sırasında bazı göstericiler polis tarafından gözaltına alındı. Elleri arkadan kelepçelenen göstericiler, sokakta yere oturtularak bir süre bekletildi. Bu sırada sokağa gelen CHP Milletvekili Mahmut Tanal, gözaltına alınanların arkadan kelepçelenmesine tepki gösterdi. Tanal'ın tepkisi üzerine polis, kelepçeleri çıkartarak önden taktı. Göstericiler daha sonra polis araçlarına bindirilerek emniyete götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...