Turkcell, 4G'li 2015'e yeni telefonuyla hazır

Turkcell, 4G'li 2015'e yeni telefonuyla hazır

Ekonomi Haberleri

Turkcell, Türkiye'nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu T50'yi, temmuz başında 699 liraya satışa çıkacak.

Türkiye'nin 4G teknolojisiyle tanışacağı 2015 yaklaştıkça, kurumların da hazırlıkları hızlanıyor. Turkcell, Türkiye'nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu T50'yi, temmuz başında 699 liraya satışa çıkacak. Tanıtım toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv; T50'nin ilk etapta Çin'de yapılacağını, daha sonra üretimi Vestel'in devralacağını açıkladı. Turkcell T50'nin, günümüzün bilgisayarını en uygun fiyata cebe taşıyacağını belirten Ciliv, "Ülkemizde 4G için belirlenmiş zaman planı henüz bulunmuyor. Bu konuda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu gerekli düzenlemeleri yapmalı. Biz 4G'de dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor, eş güdümlü olarak en yeni teknolojileri şebekemize uyguluyoruz. 4G'li T50 ile de bilgiye ve eğlenceye her an her yerden turbo internet hızında erişmek mümkün olacak" diye konuştu.
Dört çekirdekli 1.2 GHz işlemci ile donatılan Turkcell T50, 5 inçlik ekranı ve 7.8 milimetrelik ince tasarımıyla dikkat çekiyor. T serisine özel geliştirilen android arayüz, en çok kullanılan uygulamalara kolaylıkla erişim sağlıyor. Cihazın kamerası, HDR kalitesinde çekim yapabilme özelliğine sahip. HD ses özelliği sayesinde iletim, duru ve anlaşılır gerçekleşiyor. T50'nin en dikkat çekici aksesuarı ise, T-Fit adını taşıyan akıllı bileklik. T-Fit ile atılan adım sayısı, gidilen mesafe, harcanan kalori gibi bilgiler sağlıklı bir hayat için takip edilebilecek.


SÜREYYA CİLİV, "SELFIE" İLE T50'Yİ TANITTI

Turkcell T50, 13 MP'lik otomatik odaklama özellikli arka kamerası ile kaliteli ve canlı nbsp;
görüntüler elde etmeyi sağlıyor. T50'de "selfie" çekmek isteyen kullanıcılar da unutulmadı. 2 MP ön kamera, en güzel "selfie"ler için kullanılabiliyor.





Güven Adalı / TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...